Frågor och svar

Vanliga frågor och svar om våra produkter och tjänster

Vi erbjuder inget öppet köp på tryckeri eller studentskyltar då det är en tillverkningsprodukt och lagen för distansköp inte gäller för dessa. Du har rätt att ångra/avbeställa ordern om vi INTE påbörjat tillverkningen av denna. Kontakta oss via telefon eller mail för att få information om detta. Om inte din order har påbörjats har du alltså möjlighet att ångra köpet.

Du kommer få ett sms på att din order är klar att hämtas ut. Beställningar som görs via hemsidan tar mellan minst en timme, förutsatt att fysiska butik är öppen. Ordrar som är gjorda innan butiken öppnar kan hämtas tidigast en timme efter butiken öppnar och ordrar som är gjorda en timme innan butiken stänger får hämtar en timme efter butiken öppnar igen. Skulle du vilja snabba på din beställning kan du gärna kontakta  oss på 019-121025

Ja du kan få din order hemskickad förutsatt att du betalar den först. Fraktkostnaden är 79 kr

Betalning över nätet görs med Swish till Swishnummer: 1232420594

Märk betalningen med ditt ordernummer!

Du har alltid rätt att reklamera din specialtillverkade vara om felet är från vår sida, tillexempel om vi stavat fel på namn, fel bild eller fel vara än beställt. Reklamationen gäller däremot inte om varan gått sönder efter de att du lämnat butiken eller att du inte personligen tycker att varan fin/snygg/till ditt tycke. Vi ansvarar heller inte om du valt en bild med fel upplösning som inte matchar den storlek du valt. Se nedan “FOTOSKOLA” om du är osäker.

Hittade du inte svaret på din fråga? Kontakta oss så hjälper vi dig!