Om oss

Vi är Korthuset!

Butiken med allt onödigt kul! Korthuset startades av en man från Malmö för ca 20 år sedan. Butikerna slogs upp på fem orter som Malmö, Göteborg, Lund, Västerås och Örebro. Affärskonceptet visade sig unikt med störst urval på födelsedagskort i Sverige – ingen slog Korthuset!

Fotoframkallningen var enorm med maskiner som tryckte dygnet runt. Med tiden så ändrades hela människans sätt att fotografera och Korthuset följde med in i den digitala världen.

Korthuset satte hela studentkonceptet och blev ett av de största i Sverige. Åren gick och med tiden ville ägaren sälja av en del butiker och butikscheferna fick möjligheten att driva butikerna vidare.

Korthuset har hela tiden strävat efter att ha ett sortiment som tilltalar stor grupp människor och ligga bra till i pris. Vi kan än idag med stolthet säga att vi har det största urvalet av födelsedagskort till oslagbara priser! Vi har t o m så lågt pris att andra aktörer handlar av oss.

Med den digitala utvecklingen så är vi också en av de få som kan leverera till kund snabbt och smidigt. Vi har en ramavdelning till vår fina fotodel. Vi följer alla säsonger och har det lilla extra! Vi får ofta höra att våra kunder tycker om vår butik och just för att du hittar saker hos oss som inte finns någon annanstans.

Vi satsar och lägger mycket stor vikt i samarbeten med företag och föreningar.  

Välkommen du också!

Medarbetare

Emilie

VD/Ägare

 

Ebba

Butikschef/Ägare

 

Pernilla

Foto/Redigering

 

Åsa

Säljare

Emma

Säljare